Удаление аккаунта LeapRemote
Приложение LeapRemote, разработчик — ООО «PROSPECTIVE PARTNERS GROUP» (бренд «EvOn»).
1. В приложении
- Откройте LeapRemote и войдите в аккаунт.
- Перейдите в «Настройки» → «Аккаунт» → «Удалить аккаунт».
- Введите пароль и подтвердите удаление.
Сразу удаляются: учётная запись (email, имя, телефон, хеш пароля), активные сессии, доступы к автомобилям, ваши сцены и расписания.
2. По запросу
Если вы не можете войти в приложение или хотите удалить и остальные данные (раздел 3), напишите с адреса, на который зарегистрирован аккаунт, на privacy@evon.uz с темой «Удаление аккаунта LeapRemote». Мы удалим данные в течение 30 дней и подтвердим ответным письмом.
3. Что удаляется позже или по отдельному запросу
- История команд и журнал действий, включая запись об удалении аккаунта с вашим email, удаляются автоматически через 30 дней, из резервных копий — ещё через 14 дней.
- Отзывы с вложенными снимками экрана и видео, заявки на товары, заявки на восстановление пароля, токен push-уведомлений автоматически не удаляются. Укажите в письме на privacy@evon.uz, что хотите удалить и их, — мы удалим их в течение 30 дней, кроме сведений, которые обязаны хранить по закону.
- Данные автомобиля остаются в сервисе, если им пользуются другие пользователи или оператор автопарка. Владелец автомобиля может попросить отключить автомобиль от сервиса и удалить его данные.
Восстановить удалённый аккаунт нельзя. Чтобы снова пользоваться сервисом, потребуется новая регистрация и новая привязка автомобиля.
Подробнее: Политика конфиденциальности LeapRemote · Поддержка
LeapRemote akkauntini oʻchirish
LeapRemote ilovasi, ishlab chiquvchi — «PROSPECTIVE PARTNERS GROUP» MChJ («EvOn» brendi).
1. Ilovada
- LeapRemote ilovasini oching va akkauntingizga kiring.
- «Sozlamalar» → «Akkaunt» → «Akkauntni o‘chirish» boʻlimiga oʻting.
- Parolni kiriting va oʻchirishni tasdiqlang.
Darhol oʻchiriladi: hisob qaydnomasi (email, ism, telefon raqami, parol xeshi), faol seanslar, avtomobillarga kirish huquqlari, sizning sahnalaringiz va jadvallaringiz.
2. Soʻrov boʻyicha
Agar ilovaga kira olmasangiz yoki qolgan maʼlumotlarni ham (3-boʻlim) oʻchirmoqchi boʻlsangiz, akkaunt roʻyxatdan oʻtkazilgan manzildan privacy@evon.uz manziliga «LeapRemote akkauntini oʻchirish» mavzusi bilan xat yozing. Biz maʼlumotlarni 30 kun ichida oʻchiramiz va javob xati bilan tasdiqlaymiz.
3. Keyinroq yoki alohida soʻrov boʻyicha nima oʻchiriladi
- Buyruqlar tarixi va harakatlar jurnali, shu jumladan sizning email manzilingiz koʻrsatilgan akkauntni oʻchirish haqidagi yozuv, 30 kundan keyin avtomatik ravishda, zaxira nusxalaridan esa — yana 14 kundan keyin oʻchiriladi.
- Ilova qilingan ekran suratlari va videolar bilan birga fikr-mulohazalar, tovarlarga buyurtmanomalar, parolni tiklash soʻrovlari, push-bildirishnomalar tokeni avtomatik ravishda oʻchirilmaydi. privacy@evon.uz manziliga yuboriladigan xatda ularni ham oʻchirmoqchi ekanligingizni koʻrsating — qonun boʻyicha saqlashimiz shart boʻlgan maʼlumotlardan tashqari, biz ularni 30 kun ichida oʻchiramiz.
- Avtomobil maʼlumotlari, agar avtomobildan boshqa foydalanuvchilar yoki avtopark operatori foydalanayotgan boʻlsa, servisda qoladi. Avtomobil egasi avtomobilni servisdan uzishni va uning maʼlumotlarini oʻchirishni soʻrashi mumkin.
Oʻchirilgan akkauntni tiklab boʻlmaydi. Servisdan qayta foydalanish uchun yangidan roʻyxatdan oʻtish va avtomobilni yangidan bogʻlash talab etiladi.
Batafsil: LeapRemote maxfiylik siyosati · Qoʻllab-quvvatlash
Deleting Your LeapRemote Account
LeapRemote app, developer: PROSPECTIVE PARTNERS GROUP LLC (the "EvOn" brand).
1. In the App
- Open LeapRemote and sign in to your account.
- Go to "Settings" → "Account" → "Delete account".
- Enter your password and confirm the deletion.
The following are deleted immediately: your account (email, name, phone number, password hash), active sessions, access to vehicles, and your scenes and schedules.
2. By Request
If you cannot sign in to the app or want the remaining data (Section 3) deleted as well, write from the address with which the account is registered to privacy@evon.uz with the subject "LeapRemote account deletion". We will delete the data within 30 days and confirm by reply email.
3. What Is Deleted Later or on Separate Request
- Command history and activity log, including the record of the account deletion with your email, are deleted automatically after 30 days, and from backups after a further 14 days.
- Feedback with attached screenshots and videos, product requests, password recovery requests, and the push notification token are not deleted automatically. State in your email to privacy@evon.uz that you want them deleted as well, and we will delete them within 30 days, except for information we are required to retain by law.
- Vehicle data remains in the service if the vehicle is used by other users or a fleet operator. The vehicle owner may request that the vehicle be disconnected from the service and its data deleted.
A deleted account cannot be restored. To use the service again, you will need to register again and link the vehicle again.
More information: LeapRemote Privacy Policy · Support